Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da turska zdravstvena grupacija Medical Park pod pokroviteljstvom Federalnog Ministarstva zdravstva organizira 1. Međunarodni simpozij pod nazivom  “Novi trendovi u neurologiji”. 

Simpozij će se održati u Mostaru u periodu od   17. do 18. 5. 2024. godine. u prekrasnom okruženju hotela Buna u Mostaru.

Simpozij okuplja stručnjake iz područja dječije neurologije iz cijelog svijeta. S obzirom na broj pozvanih predavača, očekujemo izuzetno korisne i inspirativne diskusije. Očekuje se učešće oko 120 učesnika, među kojima su i 27 renomiranih predavača iz različitih zemalja svijeta.

Pozivamo vas da se pridružite ovom prestižnom skupu i doprinesete razmjeni znanja i iskustava u oblasti dječje neurologije.

Ljekarska Komora Hercegovačko-Neretvanske županije podržala je skup i osigurala bodovanje sa 20 bodova za predavače i 10 bodova za učesnike.

Radujemo se Vašem dolasku i učešću u ovom značajnom događaju koji će unaprijediti našu praksu i poboljšati brigu za naše male pacijente.

S poštovanjem,

Organizacioni odbor : Emina Ihtijarević

Više informacija: Međunarodni simpozij iz oblasti dječije neurologije (ispnbih.com)